Facebook
Welkom bezoeker | Inloggen in My Terrassol
U bent hier: Producten » Garagepoorten » Rolpoorten
Rolpoorten
Offerte aanvragen
Ruimtebesparend! Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond instalatie in uw garage heeft.
 
Rolpoorten van TerrassolRolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!
 
Duurzaamheid en vormgeving
Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolpoorten van Terrassol op waarde te schatten. Deze rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving.
 
Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiel en een soepele werking, het is allemaal mogelijk met de Terrassol-rolpoorten. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.
 
 
Veilige rolpoorten van TerrassolEen veilig gevoel
 
Met rolpoorten van Terrassol kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als aternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hangen sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden.
 
Terrassol rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.
 
Voor jaren plezier
Wilt u rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen van Terrassol zijn gearręteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.
 
Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.
 
In harmonie met het pand
Met rolpoorten van Terrassol maakt u een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.
© 2014-2021 Terras23 BV  |  Privacy  |  Voorwaarden  |  Sitemap  |  My Terrassol  |  Contacteer ons |  Word Terrassol-fan op Facebook!
Produced by NetQue